Home | Profili | ProduktiNdriqimi rrugor Dritaret aktive | Kontakt | Informata|

 

     SOLARIVA NĖ  ZGJIDHJE SOLARE TĖ  NDRICIMIT  RRUGOR 

         

 

                                

 PROJEKTE PER KURSIMIN E ENERGJISĖ

          
Dritarja aktive cfrytezon teknologjin per percjelljen e diellit me system te thjerzave dhe pasqyrave dhe siguron driten diellore ne ndertesa per me se 10 orė ne ditė. Keshtu qe mundeson ckycjen e dritave artificiale neper fabrika, shkolla, spitale dhe hapesira tregtare e afariste. 

        

 

 

 

TEKNOLOGJIJA EKOLOGJIKE                              SOLARIVA vendos standarde tė reja pėr ndricim. Avantazhet e zgjidhjeve tona janė te furnizimit me energji te lirė nga Dielli, si dhe perdorimin e teknologjisė LED. Rezultatet janė : kursim i energjise deri ne 98%.                                                                   ZGJIDHJE UNIKE PĖR KLIMEN NE HEMISFEREN VERIORE.                                                                Sipas statistikave te motit dhe te dhenat e analizave, ne zgjedhim parametrat teknike ne optimum me koston ekonomike. Zgjidhja e jonė asht mvaresimi minimal nga rrjeti. Kjo perdoret ne menyre sporadike vetem ne periudhen e dimnit.                                                                        Ne nuk konsiderojm kethimin e energjise nga panelet ne rrjete per shkak te perkufizimeve ligjore, dhe mu per kete shkak, zgjidhja e jone asht unike dhe mund te perdoret pa kufizime ligjore, dhe me kosto te ulet te mirembajtjes. Teknologjija LED ne kombinim me energjine solare paraqet zgjidhje me te favoreshme, efektive dhe ndriqim te kualitetit te lart. Kėthimi i investimeve esht shum ma i shkurt ne krahasim me konkurrentet tanė.
SOLARIVA*-European Solar Engineering,Denmark.Adresse: Korskildelund 6, 2670 Greve.tlf.: +45 42243996. Fax :+45 36915001; email: info@solariva.com, www.solariva.com. Reg.CVR-nr.32 63 86 94,